RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Un fost selecționer, răspuns pentru MM Stoica după calificarea tineretului: “I-am remarcat și pe ei!”

Naționala U21 a reușit să obțină prezența la CE de tineret care va avea loc anul viitor în Ungaria și Slovenia. 

Remiza cu Danemarca din ultimul meci al campaniei de calificare a fost suficientă pentru reprezentativa condusă de Adrian Mutu. Ultimele minute au fost lipsite de tensiune, ambele echipe fiind mulțumite cu echilibrul de pe tabelă.

“A fost un final pe care l-am trăit liniștiți cu toții, am dominat categoric prima repriză în care am avut ocazia imensă a lui Mățan. De acolo e mai greu să ratezi decât să dai gol. Apoi ne-am văzut conduși nemeritat.

Danemarca mi s-a părut o echipă disciplinată, așa cum a fost și în tur. Atunci era și altă miză pentru ei. E greu să îi judeci pe danezi și pe cei care vin din țărie nordice pentru atitudinea din prelungiri. De obicei modul în care se implică în joc este cam același”, a declarat Emil Săndoi, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă. 

emil sandoi

Dacă Mihai Stoica a scos în evidență doar jucătorii FCSB-ului în jocul de la Ploiești, fostul selecționer de la tineret a avut mențiuni pentru că încă doi tricolori.

“Danezii erau nemulțumiți și ei de acest egal, pentru că erau neînvinși, la fel cum și noi eram în contextul în care era un rezultat de calificare. E o realizare importantă pentru noi în momentul actual.

Orice fel de calificare este mai mult decât importantă. Mi-au plăcut Ianis Hagi, Olaru, Moruțan, Mățan, cred că ei au fost jucătorii care s-au evidențiat în partida asta”, a adăugat Emil Săndoi. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Strategia CFR-ului, criticată de un nume mare al fotbalului românesc: “Nu e un model de urmat!”

 

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare