RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Un fost coleg de națională al lui Mutu salută performanța „Briliantului”: „E un rezultat foarte bun”

Echipa națională de tineret a României a obținut prezența la turneul final al CE care va avea loc anul viitor. 

Tricolorii se vor afla printre cele 16 selecționate de pe continent care își vor disputa trofeul competiției. Adrian Mutu a continuat munca începută de Mirel Rădoi, iar Paul Codrea a apreciat performanța reușită de Pașcanu & Co.

„E un rezultat foarte bun, depinde însă cine vine spre echipa mare după această calificare. Și anul trecut am fost semifinaliști la CE U 21, dar să vedem câți dintre ei vor confirma. Saltul la prima reprezentativă e altă mâncare de pește.

Sunt mulți fotbaliști cu potențial. Moruțan e unul dintre ei, Marin face față în Italia, acum a ajuns chiar la nivelul ligii secunde. Mihăilă este deja în Italia, să vedem dacă se va impune acolo, dacă nu cumva ne-am păcălit și cu el”, a declarat Paul Codrea, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Fostul internațional a făcut și o comparație între fotbaliștii lui Mutu și echipa care ne-a surprins plăcut anul trecut, în Italia.

„Sincer, nu cred că vor egala performanța de anul trecut a echipei lui Rădoi, ei au beneficiat atunci și de o conjunctură favorabilă. Anglia și Franța nu au venit cu cei mai buni jucători la dispoziție.

Mulți dintre ei fac pasul deja la selecționata de seniori. De altfel, naționalele mari de pe continent cam așa gândesc, pentru că degeaba obții titluri la U21 dacă nu ai rezultate la prima echipă”, a mai adăugat Paul. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Veste mare pentru fanii unei echipe de tradiție: “Am trecut pe la stadion”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare