EXCLUSIV | Un antrenor din Liga 1 arată cu degetul înspre arbitri: “Balanța greșelilor cam asta este”

Chindia se luptă să ajungă în play-off în acest final de sezon regulat, dar târgoviștenii acuză că din cauza erorilor cavalerilor fluierului au pierdut puncte importante în bătălia pentru un loc între primele șase echipe ale campionatului. 

Antrenorul Emil Săndoi amintește care au fost greșelile care au făcut ca echipa sa să nu se situeze acum pe o poziție superioară.

“Îmi pare rău că după o serie pozitivă pe care am avut-o a urmat una mai puțin fastă, dar aceasta a fost influențată de niște greșeli care s-au făcut nu numai de către noi. A fost meciul de la Mediaș în care am avut două penaltyuri clare.

Măcar unul dacă ni se dădea poate se termina egal și mai aveam un punct în plus. Haideți să ne gândim la meciul cu UTA de acasă când am fost egalați în minutul 93 din offside. Haideți să punem și alea două puncte și vedeți că eram pe loc de playoff acum”, a tras un semnal de alarmă Emil Săndoi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

sandoi chindia

Iar acesta consideră că echipa sa se află pe minus la acest capitol.

“Poate câteodată s-a greșit și în favoarea noastră, dar asta s-a întâmplat foarte rar. Dacă punem în balanță greșelile care s-au făcut în favoarea nostră cu cele comise în defavoarea noastră vă asigur că diferența este enormă”, a încheiat fosta glorie a Craiovei. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Clubul pentru care ratarea play-off-ului nu ar fi un dezastru: „Avem alt obiectiv”