UPDATE | Ce au decis instanțele de judecată cu privire la dizolvarea Federației Române de Fotbal

UPDATE: Instanțele de judecată au stabilit un nou termen pentru procesul privind dizolvarea Federației Române de Fotbal. Pronunțarea a fost amânată pentru data de 1 aprilie.


Noi ilegalități ies la iveală despre Federația Română de Fotbal, condusă în acest moment de Răzvan Burleanu!

FRF a devenit de-a lungul timpului, mai exact de când se află sub conducerea lui Răzvan Burleanu, o țintă a oamenilor din fotbalul românesc, care reclamă din ce în ce mai mult neregulile forului național.

Tudor Iacov, președintele formației Progresul București, a oferit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă ultimele detalii despre ilegalitățile care se fac la Federația Română de Fotbal. Acesta a dezvăluit că a primit o scrisoare din partea Agenției Naționale de Administrare Fiscală și prin care a descoperit o altă abatere de la lege din partea lui Răzvan Burleanu&co.

iacov scaled

“Astăzi nu s-au judecat problemele stricte de dizolvare a FRF-ului, adică numărul de membri care au votat la Adunarea Generală și care de fapt nu sunt trecuți în actele oficiale ale Tribunalului București, ci s-a judecat despre clubului Progresul București, dacă are sau nu voie să dea Federație în judecată. Problema gravă care a apărut însă între timp este aceea că eu am primit un plic de la ANAF, ca un răspuns la o solicitare a clubului Progresul București privind depunerea bilanțului pe anul 2019 a celor de la FRF.

Citește și EXCLUSIV | Decizia disperată luată de FRF după controlul ANAF: „Ne-au pus să semnăm contractele pe 2019!”

Eu cu câteva zile înainte de Adunarea Generală care a avut loc în luna octombrie a acelui an, am formulat la DNA o plângere penală împotriva lui Răzvan Burleanu și a Comitetului Executiv pentru depunerea bilanțului pe anul 2019. Am făcut acest lucru pentru că bilanțul era depus din vară, iar Adunarea Generală a fost abia în octombrie. Acum, ANAF-ul îmi confirmă plângerea și spune că depunerea bilanțului a fost făcută cu hotărârea Adunării Generale, pentru că altfel sistemul de la ANAF nu permite acest lucru.

Deci ceva nu se leagă aici, e vorba de acel bilanț care a fost depus prin fals. Eu acum trebuie să îi înștiințez și pe cei de la DNA cu privire la acest aspect. În acest moment se confirmă un fals în toată regula. Din informațiile mele, Burleanu este cel care semnează bilanțurile Federației Române de Fotbal. Am proba de la ANAF prin care se menționează clar că sistemul de acolo nu permite înregistrarea bilanțului fără hotărârea Adunării Generale! Sper că instanțele ar trebui să se trezească și să nu mai aștepte. Lucrurile sunt clare acum!”, a declarat Tudor Iacov, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV | Acuzații dure la adresa președintelui FRF: „Răzvan Burleanu ne-a tras pe sfoară!”