EXCLUSIV | Tratamentul la care a fost supus un nume mare al fotbalului timișorean: “M-au mințit!”

Miroslav Giuchici este scârbit de felul în care proiectul său pentru formarea viitoarei generații a celor de la Poli Timișoara nu a primit un răspuns afirmativ. 

Fostul fotbalist, cu peste 100 de meciuri în tricoul bănățenilor, a povestit ultima sa legătură cu fenomenul fotbalistic.

“Ultima ofertă i-am făcut-o fostului primar, Nicolae Robu, să preiau Centrul de Copii și Juniori de la Politehnica și să fac o treabă așa cum se făcea înainte. Însă au dat din stânga în dreapta, m-au mințit, ce să mai.

Până nu vine cineva să formeze viitoarele talente nu mă mai interesează nimic din ceea ce se întâmplă acolo”, a declarat fostul mare fotbalist al alb-violeților, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

giuchici

Acesta a avut în trecut o școală de fotbal în Timișoara, numită Srbianka.

“Eu nu luam bani de la copii, a fost primul club privat afiliat la FRF în 1993. Am ținut scoala mea de fotbal 13-14 ani până am vândut tot ca să țin echipa. Majoritatea fotbaliștilor plecau la Poli și la Banatul și nu am rezistat financiar.

Eu trebuia să merg la țară pe cheltuiala mea să selectez de acolo copii și până să plece de la mine îi băteam la orice oră pe ceilalți. În afară de răbdare, trebuie să ai și un program ca să poți să scoți jucători. Copiii trebuie să învețe sportul, nu să li se arunce o minge și ei să se joace cu ea”, a mai adăugat Miroslav Giuchici. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Explicația oferită pentru eșecurile unor echipe de tradiție: “Acolo este o mică diferență”