RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Transferurile lui Dinamo, aspru criticate: “Au fost aduși jucători care nu merită să poarte acel tricou!”

Situația din acest moment de la formația din Ștefan cel Mare este una extrem de delicată, iar fanii „alb-roșilor” se luptă să scape de datoriile acumulate de ultimii conducători ai lui Dinamo și să obțină licența pentru sezonul următor!

Veștile proaste se țin lanț de dinamoviști în acest sezon, iar scandalul de cocaină în care este implicat clubul din cauza lui Magaye Gueye se pare că este picătura care a umplut paharul “câinilor”. După ce au acuzat probleme financiare grave în acest an, dinamoviștii nu se descurcă mai bine nici pe plan sportiv, acolo unde sunt în zona roșie a clasamentului.

Fostul jucător al lui Dinamo București, Daniel Iftodi (53 de ani), a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre dezastrul din Ștefan cel Mare. Iftodi este de părere că “alb-roșii” nu au cum să aibă rezultate din punct de vedere sportiv atâta timp cât la echipă au fost aduși jucători care nu au valoare și nu au nicio treabă cu spiritul “câinilor”. Fostul mijlocaș a mărturisit că apreciază eforturile fanilor, doar că de acum înainte va fi mult mai greu să țină de unii singuri clubul în viață.

daniel iftodi

Este normal să se amplifice problemele de la Dinamo, atâta timp cât au fost aduși la echipă fotbaliști care nu merită să poarte acel tricou pe ei. Au fost aduși pe niște sume imense de bani, iar datoriile s-au strâns automat și ele. Jos pălăria pentru suporteri, pentru că au reușit să țină echipa până acum, doar că e din ce în ce mai greu.

Citește și Fanii din DDB, „taxați” de o fostă legendă a clubului: „Fac gesturi extraordinare, dar nu înseamnă că se pricep la fotbal!”

Nu a ieșit nimeni din conducere să spună ce datorii ale clubul exact. La Dinamo cresc cheltuielile din urmă precum cazurile de COVID-19. Nu îi condamn pe angajații care și-au depus memorii, pentru că e normal să îți primești partea, după munca pe care ai depus-o. Poate sunt și oameni de afaceri care au vrut să se implice la echipă, dar au aflat despre ce este vorba și s-au întors din drum. Mi se pare ceva foarte ciudat acolo și habar n-am ce urmărește acest Pablo Cortacero!, a spus Daniel Iftodi, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și Detalii din spatele amicalului dintre Dinamo Kiev și Dinamo București: „Putem să facem bani serioși din acest meci!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare