Gabi Torje își caută în continuare echipă după despărțirea de Akhmat Groznii, iar mijlocașul vrea să evolueze în străinătate.

Cel puțin asta susține impresarul lui Torje, Cristea Opria, care spune clar că mijlocașul, probabil dezamăgit de cum a fost tratat la Dinamo, e gata să joace și la FCSB.

„Gabi vrea să joace în străinătate, are 28 de ani și mai poate evolua la nivel înalt. Sigur, nu a mai jucat de 6 luni, e o pauză mare, însă poate reveni la forma pe care a avut-o.

Dacă nu găsim echipă afară, vom lua în calcul și ofertele din Liga 1, însă doar de la FCSB, CFR sau Craiova. În două săptămâni ar trebui să se rezolve totul, asta deși el e liber de contract și poate semna oricând”, a spus Opria, pentru realitateasportiva.net.

VIDEO Golul marcat de Torje cu FCSB în acest an, în remiza de pe Arena Națională, scor 2-2.

În cariera sa, Torje a jucat la Poli Timișoara, CFR Timișoara, Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Terek Grozny, Karabukspor și Akhmat Grozny.

Udinese l-a luat de la Dinamo în 2011, pentru 5 milioane de euro, și l-a cedat definitiv la Terek, în 2016, pentru doar un milion de euro.