EXCLUSIV | Analiza bătăliei pentru titlu înaintea debutului play-off-ului Ligii 1: “Cred că ar avea un mic plus”

Sezonul regular al Ligii 1 s-a încheiat în premieră cu FCSB în calitate de câștigătoare.

Doar că linia se va trage în privința campioanei după alte 10 runde decisive în care roș-albaștrii se vor lupta pentru întâietate cu CFR Cluj și U Craiova.

“Este o luptă pasionantă, valoric nu se desprind prea mult unele de altele. Dar mi se pare că FCSB este din punct de vedere psihologic mai bogată emoțional și se poate impune la sfârșitul campionatului.

Craiova mă gândeam că va avea un cuvânt mai greu de spus, dar a fost acea schimbare de antrenor din tur care nu le-a făcut bine. Consider că Bergodi nu trebuia lăsat să plece”, a fost opinia lui Jackie Ionescu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

edi iordanescu scaled 1

După trei titluri consecutive cu Dan Petrescu pe bancă, CFR-ul mizează pe Edi Iordănescu pentru a pune mâna pe încă un trofeu al Ligii 1.

“CFR Cluj este într-o schimbare de resurse, trebuie să se adapteze la stilul lui Edi Iordănescu. El este un antrenor bun și care poate face performanță, dar diferit de ce a fost înaintea lui”, a mai indicat fostul mare antrenor. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | O glorie a fotbalului românesc mizează pe Craiova în lupta pentru titlu: “Este mai bine organizată, mai matură”