EXCLUSIV | Talpan apelează la ajutorul Gabrielei Firea! Ce i-a cerut primarului Capitalei

Florin Talpan continuă să lupte pentru interesele CSA Steaua pe mai multe planuri! Juristul a depus o solicitare către primarul Capitalei, Gabriela Firea, și este convins că va obține spațiul în care a funcționat fostul magazin oficial a Stelei.

Din 1993 până în 2003, magazinul oficial al CSA Steaua București a fost pe strada Brezoianu, numărul 15, în apropiere de Parcul Cișmigiu.

În 2007, Tribunalul București a decis reatribuirea spațiului comercial către CSA Steaua București, însă Primăria Capitalei a refuzat. În acest moment, clădirea este administrată de către partidul Forța Civică.

magazin steaua

Am depus o solicitare către Primarul General al Capitalei. Sunt sigur că doamna primar Gabriela Firea o să ni-l repartizeze pentru că suporterii steliști au neapărat nevoie de un loc unde să găsească produse promoționale cu însemnele clubului Steaua București, club pe care ei îl iubesc.

Plus de asta că acel spațiu nu poate să fie dat nimănui în afară de Clubul Steaua București. Toți suporterii, atât din țară, cât și din străinătate cunosc și știu că acolo a fost magazinul oficial al Clubului Steaua București. E un loc istoric al clubului, de aceea vrem acel spațiu. Trebuia să ne dea de mult acel spațiu“, a spus Florin Talpan pentru realitateasportiva.net.

CSA Steaua București, echipă aflată în Liga a 4-a, nu are în prezent un magazin oficial, ci își vinde produsele online.

Colonelul Florin Talpan a devenit un adevărat simbol pentru fanii echipei CSA Steaua, după ce a pledat în instanță pentru marca și palmaresul ‘roș-albaștrilor’, în duelul cu Gigi Becali și FCSB.

talpan