RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Supărare mare la Petrolul! Ce spune Marius Stan despre postul lui Flavius Stoican

Înfrângerea de pe terenul Rapidului a produs supărare mare în tabăra Petrolului. Postul lui Flavius Stoican nu mai este deloc sigur. 

Petrolul a pierdut cu scorul de 1-0, în fața a aproximativ 1.000 de suporteri veniți cu mari speranțe în Regie.

Flavius Stoican a ratat astfel un moment extrem de important în lupta pentru promovare, iar Petrolul nu reușește deloc să scoată capul spre vârful clasamentului, în condițiile în care obiectivul asumat este cât se poate de clar: promovarea.

Contactat de realitateasportiva.net, președintele Petrolului, Marius Stan, nu și-a ascuns supărarea.

Este dezamăgitor că am pierdut un meci atât de important în fața unui adverar care putea fi învins. Pentru mine, o remiză în Regie ar fi fost oricum un rezultat negativ, o catastrofă, dar noi nici măcar atât nu am obținut.

Am avut suporteri la meci, au venit la hotel, mă așteptam ca și jucătorii să fie mobilizați sută la sută și să dea totul. Mă așteptam să avem opt, nouă fotbaliști care să joace așa cum ne așteptam, dar, din păcate, procentul a fost invers, a spus Marius Stan.

După 11 meciuri disputate, Petrolul este la jumătatea clasamentului, pe poziția a 9-a, în timp ce Rapidul a trecut pe locul al patrulea.

Parcursul echipei este dezamăgitor, iar postul lui Flavius Stoican este în pericol.

Deocamdată nu se pune problema să plece Stoican, dar… Este un dar aici. După cum bine se știe, postul unui antrenor este validat de rezultate. Iar rezultatele sunt nemulțumitoare. Este clar pentru toată lumea, nu poate nega nimeni acest lucru, a încheiat președintele Petrolului.

Petrolul joacă următorul meci sâmbătă, de la ora 11.30, cu Concordia Chiajna.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare