RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Strategia FCSB, amendată de un dinamovist: „La vară, toți vor putea umbla cu aceeași chestie”

Roș-albaștrii au efectuat un mini cantonament în Turcia în primele zile din 2021, dar plecarea din țară a liderului Ligii 1 fără obligativitatea de a se carantina la întoarcerea în România a generat multe polemici. 

Adversarele la titlu ale deținătoarei Cupei României au sărit ca arse pentru că lor nu li s-a făcut aceeași favoare. CFR Cluj și-ar fi dorit și ea un stagiu extern înainte să înceapă meciurile oficiale din noul an, doar că oficialii ardelenilor nu au primit încuvințarea necesară din partea autorităților medicale. Claudiu Vaișcovici consideră că s-a creat un precedent odată cu acestă situație.

„Să vedem ce face Federația acum, dacă e regulament trebuie respectat. Păi nu e normal? Celelate au întrebat și li s-a spus clar <<Stați două săptămâni în carantină>>. 

Dacă au actul ăsta care îi iartă de carantina de două săptămâni, înseamnă că la vară dacă vor fi tot aceleași condiții toate echipele pot să umble cu aceeași chestie”, apreciază Claudiu Vaișcovici, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

FCSB s-a antrenat în Antalya în cu totul alte condiții climaterice decât cele pe care le-a regăsit la întoarcerea în țară.

„Și chiar dacă nu jucau cu nimeni, și-au făcut pregătirea acolo, apoi vin acasă. Nu știu dacă FCSB e foarte avantajată, dar au vrut multe echipe să plece și ele.

Înseamnă ca dacă au vrut să iasă afară aveau alte condiții față de cele din România cu vremea care a fost la noi. Alte ternuri, altă pregătire. Au acumulat mai mult față de cei care au rămas în țară”, a mai comentat fostul vârf din „Groapă”.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Pericolul cel mai mare care o pândește pe Dinamo! Termenul până la care datoriile trebuie stinse

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare