EXCLUSIV | Steliștii sunt din nou alături de Mihai Neșu! Gestul pe care fostul fotbalist îl va aplauda

După tragicul eveniment care l-a lăsat imobilizat în scaunul cu rotile, Mihai Neșu a hotărât să ajute copiii defavorizați.

Și încearcă să pună bazele unui centru pentru recuperarea copiilor cu dizabilități chiar în Oradea. Pentru asta are nevoie de sprijin financiar, iar steliștii i-au sărit în ajutor de ziua lui, pe 19 februarie.

Niculae Ștefan, unul dintre fanii Stelei cu inimă mare a luat legătura cu cei de la Asociația Steliștilor 1947 pentru a pune umărul la acest proiect:

‘Această inițiativă online vine ca o compensare a faptului că în trecut, când nu era pandemie, am reușit să umplem atât Sala Polivalentă din București cât și Stadionul ‘Iuliu Bodola’ din Oradea, în beneficiul lui Mihaiță Neșu’, a declarat Niculae Ștefan, în exclusivitate pentru Realitatea Spotivă.

Iar steliștii au postat un mesaj emoționant în mediul virtual care să îi facă pe toți să contribuie la strângerea de fonduri. 

“Ani de zile am strigat alături de el, l-am susținut pe teren, ne-a inspirat cu spiritul lui de luptător pentru fiecare minge, chiar dacă părea deja pierdută. Așa e Mihai Neșu și așa ne-a îndemnat și pe noi să fim. În ultimul deceniu, a avut parte de, probabil, provocarea vieții și, de-a lungul acestui timp, ne-a oferit multe lecții. „De când sunt accidentat, mi se pare că viața mea e mai de folos decât înainte pentru cei din jurul meu”, spune „Bichonul”.

IAR NEȘU E UNUL DINTRE NOI! Și când unul dintre noi are în plan, prin fundația sa, să construiască și dezvolte un complex pentru recuperarea copiilor cu dizabilități neuromotorii „Sf. Nectarie”, din Oradea, are toată susținerea roș-albastră. DONEAZĂ și tu oricât îți e posibil și pune umărul la misiunea unui STELIST, care de peste 10 ani face România mai bună și mai frumoasă! TOȚI PENTRU UNUL!”, a fost îndemnul fanului fidel al roș-albaștrilor. 

Citește și -> Lucian Sânmărtean se asociază cu CSA Steaua: „Caut soluții pentru copilașii mei!”