Flavius Stoican riscă să fie demis de la Petrolul după ce a încheiat anul cu o înfrângere dezastruoasă, iar echipa ocupă locul 8 în clasamentul Ligii a 2-a. În exclusivitate pentru realitateasportiva.net, Gigi Mulțescu, fost antrenor al ‘lupilor galbeni’, consideră că șansele de promovare ale Petrolului sunt doar teoretice, iar Cosmin Contra nu poate accepta o eventuală ofertă de a veni la Ploiești.

Astăzi, Petrolul a pierdut pe terenul liderului din Liga a 2-a, UTA Arad, scor 3-0. Ploieștenii n-au mai câștigat de cinci meciuri, iar fanii îi cer demisia lui Flavius Stoican.

O parte dintre suporterii ‘lupilor galbeni’ se gândesc la soluția Cosmin Contra, care a plecat recent de la echipa națională, după ce a ratat calificarea la EURO 2020 din preliminarii.

E o situație delicată, nu e normal. Nu știu dacă Stoican poate să o redreseze, e o situație grea pentru orice antrenor. Sigur, în funcție și de experiență… e foarte greu, dar nu imposibil.

Cred că e o soluție prea soluție Cosmin Contra (râde). Dar nu cred că vine… de la echipa națională. E vorba de Liga a 2-a. Normal, șanse de promovare sunt în momentul de față. Dar numai așa putem să discutăm, teoretic. După aceea trebuie transformate și în practică.

Nu vreau să comentez situația administrativă, pentru că nu sunt în temă… de ce pleacă, cum pleacă (n.a. – Marius Stan, președintele clubului).

Orice lot poate fi îmbunătățit. În fiecare an, toate echipele mari caută să-și îmbunătățească lotul, având jucători formidabili. Dar e vorba despre o ‘înarmare’ cu jucători valoroși, pentru că sunt puțini jucători valoroși la noi… și sunt prețuri foarte mari. Nu pot să fac o evaluare a lotului, dacă au valoare de promovare, ei știu cel mai bine„, a spus Gigi Mulțescu pentru realitateasportiva.net.

Întrebat dacă ar dori să vină la Petrolul în această iarnă, antrenorul poreclit ‘SMURD’ a răspuns: Nu vreau să comentez situații ipotetice! Vom vedea.