EXCLUSIV | Situația de la Dinamo, explicată în detaliu: “Săptămâna următoare este decisivă”

Dinamoviștii au uitat să câștige în campionat, cu gândul la restanțele financiare care îi bântuie și după venirea noilor investitori în Ștefan cel Mare. 

Florentin Petre spune că fotbaliștii roș-albilor mai pot fi trași pe sfoară doar o perioadă foarte scurtă.

“Jucătorii nu pot da randamentul dorit din cauza promisiunilor neonorate. Fotbaliștii simt tot, nu poți să îi păcălești. Pe noi ne mai puteau duce de nas în trecut pentru că mai jucam și din pasiune.

Dar la fotbaliștii din ziua de azi nu se mai pune problema. Dacă într-o săptămână nu vor veni banii la club, se va mai pierde un an. Cât poți să îi mai minți? Dacă nu te ții de cuvânt oamenii își pierd încrederea”, a fost poziția exprimată de Florentin Petre, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

florentin petre dinamo

Iar pericolul este din ce în ce mai mare în cazul neachitării obligațiilor.

“Vin repercursiunile, amenzile, le pot lua și puncte în clasament. Asta ar mai lipsi în condițiile în care și așa au puține. Negoiță a ținut clubul cât a putut, l-a dat mai departe.

Dinamo nu a mai fost niciodată în situația asta. Dacă însă situația financiară se va îndrepta o să vedeți ce moral vor avea, iar lumea o să uite de toate problemele care au fost”, a încheiat fostul mare fotbalist al lui Dinamo. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | O legendă dinamovistă, mesaj special pentru fiul său: “Apreciez foarte mult gestul lui”