EXCLUSIV | Singura piedică a Craiovei în drumul spre titlu: “Acolo ei au avut mereu probleme”

Oltenii sunt lideri cu maximum de puncte după șapte etape jucate până acum, iar echipa lui Bergodi are deja un avans de șase lungimi față de rivalele FCSB și CFR Cluj.  

Craiova este prima echipă care reușește această performanță după Dinamo în 2006. Atunci câinii au avut chiar 13 succese la rând.

“Craiova nu a făcut față presiunii în finalul sezonului trecut, însă anul acesta îi văd având un alt potențial. Ceea ce i-a tras mereu în jos a fost faptul că au avut probleme defensive. Din păcate prin eliminarea lor timpurie din Europa League, România a pierdut puncte serioase la coeficientul UEFA.

Trebuie să revenim unde am fost la un moment dat, când FC Vaslui și Astra reușeau rezultate pe continent, nu mai vorbesc despre perioada de succes a FCSB-ului. Important era să avem mai multe echipe în cupele europene, dar aveam o mare problemă dacă nu era nici CFR”, a spus Cornel Șfaițer, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

ce este noul sistem var

Oficialul covăsnenilor așteaptă la fel ca și alți conducători din fotbalul românesc implementarea de urgență a VAR-ului.

“Am vorbit și cu Gino Iorgulescu și cu Răzvan Burleanu. La Ligă ni s-a propus ca VAR-ul să fie plătit de către deținătorul de drepturi. Știm că va trebui să mai așteptăm oricum pentru că numai instruirea arbitrilor va dura cel puțin 6 luni.

Au fost erori mari în acest start de sezon, iar dacă facem o analiză observăm că toate lumea a avut motive să comenteze arbitrajul. Sper ca la finalul meciului nostru cu Dinamo să pot să felicit brigada de arbitri pentru un arbitraj corect și să nu fie nevoie să comentăm prestația lor în media”, a completat Cornel Șfaițer, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Președintele din Liga 1 care face lobby pentru păstrarea lui Rădoi: “Hai să nu o mai luăm de la zero!”