EXCLUSIV | “La nivelul la care suntem trebuie să jucăm și pragmatic”. Sfatul primit de Rădoi după “experimentele” ofensive

Naționala lui Rădoi nu a știut să gestioneze finalurile de meci în fața a două dintre contracandidatele pentru calificarea la ediția viitoare a Mondialului. 

De fiecare dată în meciurile cu Macedonia de Nord și Armenia am primit două goluri în ultimele 10 minute ale partidei. Iar selecționerul a fost acuzat pentru abordarea acelor momente din meci atunci când tricolorii erau în avantaj pe tabelă.

“E strategia lui Mirel și crede foarte mult în ea, dar la nivelul fotbalitic la care suntem noi trebuie să știm să jucăm și pragmatic și să închidem jocul. Doar rezultatele contează, pentru că nu ne mai putem bate de la egal la egal cu naționalele importante de pe continent”, a avertizat Florin Macavei, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

nita 1

Pe de altă parte, Gabi Stan nu își poate explica gafele făcute în defensivă care practic ne-au îngropat la Erevan.

“Chiar dacă joci pe atac trebuie să stăpânești și jocul de apărare, doar că acolo au fost greșeli mari. Nu mă pot gândi că nu lucrează fazele astea la antrenamente. Meciul din Armenia trebuia câștigat de antrenor. 

Din păcate nici antrenorii nu ne dau afară din casă. Olăroiu, Petrescu și Răzvan Lucescu ar putea fi variante ca selecționer, însă le e frică să vină pentru că un eventual insucces le-ar scădea cota. În ciuda faptului că e o mare onoare să antrenezi naționala”, a mai punctat și Gabi Stan, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Strategia care trebuia aplicată în această campanie de calificare: “Riscam, dar aveam o echipă formată”