EXCLUSIV | Ședință la Petrolul! Salariile au fost blocate! Ce se întâmplă cu Flavius Stoican

Petrolul a remizat cu ultima clasată, FC Snagov, iar apele s-au tulburat la Ploiești. Rezultatul neașteptat în fața echipei care nu avea niciun punct în actuala stagiune a stârnit și mânia suporterilor. 

Președintele Marius Stan a revenit la club, după o perioadă în care a lipsit din cauza unor probleme medicale. Oficialul echipei ploieștene a suferit o intervenție chirurgicală la inimă, care era programată de mai multă vreme.

Odată revenit, Marius Stan a participat la ședința Comitetului Director. S-a vehiculat faptul că Flavius Stoican ar fi primit un ultimatum de la conducere și că soarta sa pe banca Petrolului depinde de meciul cu U Cluj programat  mâine, de la ora 18.00, în deplasare.

Marius Stan a infirmat informațiile. “Nu s-a pus niciun moment problema plecării lui Stoican, ba dimpotrivă. Antrenorul are susținere necondiționată, indiferent de rezultatul cu U Cluj“, a declarat, pentru realitateasportiva.net, președintele Petrolului.

Oficialul echipei ploieștene a comentat și incidentele de la finalul remizei cu Snagov. Un grup de suporteri a mers în zona vestiarelor pentru a discuta cu Stoican și cu jucătorii.

Nu au fost probleme deosebite. Dar este adevărat că toată lumea este supărată după acest rezultat. Este un episod pe care l-am uitat“, a precizat Marius Stan.

Ședința conducerii, la care au participat și reprezentanții suporterilor, s-a lăsat însă cu sancțiuni pentru jucători. Salariile au fost blocate, până la îndreptarea situației din clasament. 

Hamza, în lot!

Revenit la Petrolul, Hamza Younes va fi în lot pentru meciul cu U. Cluj. Partida este programată mâine, de la ora 18.00.

Spynews.ro