EXCLUSIV | Secretul victoriilor surprinzătoare ale Chindiei: “Acolo am fost mai buni ca ei”

Târgoviștenii au câștigat ultimele două jocuri disputate în campionat. A fost de două ori 1-0, în fața celor de la U Craiova și Sepsi. 

Succesel au venit după o serie de cinci partide din care echipa lui Săndoi obținuse doar un punct.

“Nu le-am luat cu șansă, am și meritat. Am muncit, jocurile au fost cât de cât echilibrate. Noi am fost mai inspirați la finalizare sau am avut un plus de determinare în comparație cu echipele pe care le-am întâlnit. Avem program destul de greu și în continuare, jucăm cu Astra, Viitorul, Voluntari și FC Arges.

Sa știți că nu e diferență între jocuri, toate jocurile sunt complicate indiferent de adversarul pe care îl întâlnești. Înainte de meciurile cu Craiova și cu Sepsi se gândea cineva că o să luăm 6 puncte? Era puțin probabil la un calcul al hârtiei”, a declarat Emil Săndoi, în exclusivitate pentru realitateasporitva.net. 
 

sandoi

În acest moment, Chindia este la două puncte de un loc de play-off cu 4 runde înaintea încheierii sezonului regulat.

“E complicat cu play-off-ul. Nu mă gândesc la jocuri de culise, dar Botoșani și Clinceni sunt în fața noastră, iar dacă ne uităm în spate sunt echipe cu loturi valoroase și cu ani întregi de prezente în play-off.

Mă refer la Astra și Viitorul. Nu pot să spun că sunt nemulțumit de atitudinea băieților noștri de până acum și de rezultatele pe care le-am avut. E adevărat că puteau să fie și mai bune, dar și mai proaste”, a mai punctat tehnicianul. 

CITEȘTE ȘI –>> Săndoi, fără resentimente după ce a bătut Craiova: ”Îmi fac meseria!”