RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Scandalul sezonului în Liga I. Reacția șefilor de la Poli Iași la acuzațiile lui Becali+Anunțul făcut de FRF

Gigi Becali a declarat că FCSB putea să iasă campioană în 2018, dacă ar fi cumpărat meciul cu Poli Iași (0-1), cu 200 de mii de euro. 

Patronul FCSB a făcut declarația după remiza cu FC Botoșani (2-2).

Puteam să dau 200.000 de euro şi eram campion. Aşa mi-au zis, că atât costă. Anul trecut, când am jucat la Iaşi. Acum nu mai există aşa ceva. Mai ales în play-off. Aici, oamenii vor să ia campionatul”, a spus Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Ieșenii au sărit ca arși. Oficialii de la Poli Iași consideră că declarațiile date de Becali sunt inacceptabile. Contactat de realitateasportiva.net, Adrian Ambrosie, președinte la Poli la acel moment, a dezvăluit că FRF a demarat o anchetă, iar membrii Departamentului de Integritate vor fi prezenți joi la Iași. 

ambrosie iasi

“Nu a mai fost nevoie să mai sesizăm noi comisiile, pentru că s-au autosesizat. De altfel, cei de la Comisia de Integritate au anunțat că vor veni joi pentru a discuta cu noi.

Evident că ceea a spus Gigi Becali nu s-a întâmplat niciodată. Mă și mir să spună așa ceva, pentru că noi am avut o relație bună, după transferurile făcute către FCSB.

Este o declarație dată pe fondul frustării sale, văzând că pierde campionatul. L-a pierdut și la meciul cu noi și probabil din cauza asta a ieșit cu acea declarație. Mă întreb însă de ce nu a venit cu astfel de discuții chiar atunci, după ce a pierdut meciul, dacă ceea ce susține e adevărat? De ce spune abia acum? 

Zice că e credincios? Îi amintesc faptul că minciuna se pedepsește“, a declarat Adrian Ambrosie, acum manager la Poli Iași.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare