EXCLUSIV | S-a decis! “Joi vom avea un nou antrenor la națională”

După votul de astăzi al Comisiei Tehnice a Federației Române de Handbal, Bogdan Burcea este principal favorit pentru a deveni succesorul lui Tomas Ryde pe banca naționalei feminine. 

Astfel s-ar încheia o perioadă de 4 ani în care pe banca reprezentativei au fost selecționeri străini. Tomas Ryde a avut două mandate, iar Ambros Martin, unul, în acest interval.  Alexandru Dedu a precizat în exclusvitate pentru realitateasportiva.net că abia după votul din Consiliul de Administrație al FRH vor începe negocierile cu cel desemnat de forul de conducere. Acesta va avea ca obiectiv calificarea la JO 2020, România urmând să dispute un turneu de calificare pentru a obține prezența la Tokyo. 

alexandru dedu 1

Trei propuneri au fost luate în calcul pentru viitorul selecționer al naționalei feminine. Bogdan Burcea, antrenorul celor de la SCM Craiova, a obținut cele mai multe voturi, reușind să le ia fața lui Horațiu Pașca și  Ovidiu Mihăilă. Există însă o problemă. Bogdan Burcea nu deține licența Master Coach astfel că acesta va trebui să aibă alături de el în staff un antrenor care deține o astfel de calificare.

burcea

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Tandem pentru Tokyo! Cristina Neagu și Simona Halep își dau întâlnire în Japonia