RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Reghecampf neagă implicarea la Hermannstadt! „Ana rămâne manager!”

Laurenţiu Reghecampf neagă amploarea implicării familiei sale la Hermannstadt. Antrenorul susţine că soţia sa îşi va continua activitatea de agent de jucători şi că singura implicată este fiica celor doi, Rebecca.

Invitat al emisiunii Realitatea Sportivă, fostul antrenor al lui FCSB a explicat cum stau lucrurile în cadrul proiectului Hermannstadt.

„Ana nu a intrat la Sibiu. Este fata noastră. Ea își continuă munca de manager. Suntem prieteni de familie cu actualul patron de Sibiu. Am câștigat bani în fotbal și vrem să investim bani în fotbal!” – susţine Reghecampf.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 28 iunie 2020

Declaraţia lui Reghecampf a venit în contextul unui episod halucinant dezvăluit în presa sportivă. Anamaria şi Laurenţiu ar fi condus o şedinţă cu jucătorii lui Hermannstadt. Soţia antrenorului este cea care, potrivit Gazeta Sporturilor, ar fi cerut ca antrenorul Ruben Albes şi colaboratorii săi să părăsească sala în care cei doi au discutat cu fotbaliştii.

„Ne-am întâlnit acolo, într-adevăr, cu toții. A fost o discuție cum am mai avut și altele, de-a lungul timpului. Ca-n familie. Li s-a spus că trebuie luate lucrurile foarte în serios și ce ar trebui făcut de acum încolo, pentru a nu ne complica și mai mult situația în clasament. Totul depinde de jucători ca să salvăm clubul de la retrogradare”, a comentat, pentru GSP, Claudiu Rotar, unul dintre acționarii principali.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare