Un greu din fotbalul românesc a vorbit despre următorul antrenor român care ar trebui să ajungă pe banca echipei naționale.

La începutul lunii, selecționerul României a anunțat că este dispus să renunțe la postul său dacă nu va reuși să califice echipa națională la EURO. 

Mitică Dragomir, fostul președinte al LPF, este de părere că Gică Hagi trebuie să fie succesorul lui ”Guriță”. O mare parte din jucătorii echipei naționale au trecut pe la Academia ”Regelui”, iar ”Corleone” consideră că fostul mare internațional merită postul.

În meciul cu Norvegia, 3 titulari au fost antrenați de Hagi la Viitorul: Răzvan Marin, Romario Benzar și Alexandru Mitriță. De asemenea, pe banca de rezerve au fost alți 3 jucători trecuți pe la formația din Constanța: Florinel Coman, Alexandru Cicâldău și Ianis, fiul ”Regelui”.

”Hagi nu vrea să vină la echipa națională. Cred că el ar merita. Toți au trecut pe la școala lui. Și Rădoi merită. Și Petrescu este un antrenor bun.

Problema este că echipa națională nu are valori la ora aceasta. Nu avem o națională puternică. Dacă Hagi nu făcea centrul de copii și juniori ajungeam într-o prăpastie. Eram mai rău ca cei din Cipru.” a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, pentru realitateasportiva.net.

Dumitru Dragomir în cadrul emisiunii Realitatea Sportivă

Citește și EXCLUSIV | Contra, apărat după derapajul grosolan: ”Nu există intelectual să nu înjure!”