EXCLUSIV | Reacție vehementă după condamnarea lui Mititelu: ”Mă râcâie cel mai mult!”

Reacțiile nu au întârziat să apară după ce Adrian Mititelu a fost condamnat la înscrisoare!

Patronul FCU Craiova 1948 a fost condamnat la 3 ani de închisoare. Finanțatorul oltenilor era anchetat într-un dosar de evaziune fiscală, ce are legătură cu transferul lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la FCSB, în 2011.

În prima instanță, Mititelu a fost achitat, însă acum a primit o condamnare în regim de detenție. Imediat după aflarea veștii că Mititelu va merge la închisoare, Mircea Bornescu (40 ani), fostul jucător al Craiovei, a ieșit la atac.

”Nu înțeleg cum într-o primă fază ești achitat și în a doua îți iei trei ani cu executare. Cine a greșit? Înseamnă că cineva, un complet de judecată, ar trebui demis. Din ce știu eu, jucătorii au devenit liberi, deci nu pot să pricep. Ei erau liberi, echipa era exclusă. Pe mine asta mă râcâie cel mai mult!” a declarat ”Pepe” pentru realitateasportiva.net.

mircea-bornescu-universitatea-craiova

”În baza art.9 alin.1 lit.g) din Legea 241/2005 cu aplicarea art.5 Cod penal (forma în vigoare în prezent) condamna pe inculpatul MITITELU ADRIAN MARIN la 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, pedeapsă ce se va executa în regim de detenţie” a decis instanța.

mititelu

Citește și Reacția lui Mititelu după condamnarea la închisoare: „E vorba de mafia din justiție. Fac pușcărie nevinovat”