RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Reacție plină de ironie cu privire la cazul Haruț: „De ce nu facem ca pe vremea lui Ceaușescu?”

Ratarea transferului la FCSB a fundașului de la FC Botoșani a fost comentată de toată lumea fotbalului după ce a fost dezvăluită „tactica” oficialilor roș-albaștrilor pentru a-l atrage pe fotbalist să semneze un contract foarte mare ca durată. 

Situația i-a amintit lui Claudiu Vaișcovici de vremurile de dinainte de ’89.

„De ce nu facem ca pe vremea lui Ceaușescu să fim pe viață la aceeași echipă? Dacă era vreunul valoros prin țară, atunci îl luau la ordin, așa cum a fost cazul majorității dintre noi. Apoi îi dădeau drumul înapoi”, a fost comentariul savuros al fostului jucător al lui Dinamo, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.

Este însă pentru prima oară când un jucător curtat de FCSB se lovește de o astfel de situație în momentul în care urma să parafeze actele de transfer.

„Nu ați văzut că dacă semnezi și pe 3 ani și pe 5 ani și nu ai valoare îți dă Gigi Becali bani ca să pleci. Nu mai contează că ai semnat pe 7 ani sau pe nu știu cât. Dacă Haruț semna pe 7 ani, nu făcea față și spunea Gigi <<Pleacă>>, eu unul dacă eram în locul lui plecam. 

Gigi oricum nu mă mai băga. Interesul meu ca fotbalist tânăr nu e neapărat să iau bani, ci să joc. Poate peste un an de zile cine știe ce creștere avea băiatul și putea fi vândut, e politica lui Gigi, el știe ce și cum face”, a mai spus Vaișcovici. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Reacție virulentă după apariția imaginilor cu Magaye Gueye: “Să vorbească marii dinamoviști despre asta!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare