EXCLUSIV | REACȚIA lui Dinamo după ce DĂNCIULESCU susține că a primit INTERZIS la meciuri

Ionel Dănciulescu a șocat în această dimineață și a spus că nu mai vine la meciurile lui Dinamo, după ce i s-ar fi transmis că “prezența sa în jurul echipei nu e benefică”.

Președintele Alexandru David spune că nu se simte vizat și îl așteaptă în continuare pe Dănciulescu la meciurile echipei lui Niculescu.

“Mă surprinde și pe mine reacția lui Dănciulescu și felul în care se comportă de ceva timp. Nu știu despre ce vorbește și la cine se referă.

Eu nu am nicio problemă cu el, chiar am stat împreună la meciuri. Sunt sigur că Ionel Dănciulescu poate să vină în continuare la partidele noastre și nimeni nu are o problemă cu asta”, a spus David, pentru realitateasportiva.net.

dinamo 1

“O persoană dragă mie m-a sunat să-mi spună că cineva din club i-a transmis că prezența mea în jurul echipei nu e benefică. Așa că nu mai vin la meciuri, nu vreau să perturb echipa sau ca lucrurile mai puțin bune să-mi fie atribuite mie.

Eu îl susțin pe Claudiu, vorbesc des cu el, dar nu mai vin la meciuri. Dacă cei din club se concentrează pe mine, înseamnă că toate probleme din club sunt rezolvate”, a surprins Ionel Dănciulescu, la Digi Sport Matinal.