EXCLUSIV | Răzvan Raț, optimist înaintea meciului Austria – România! Sprijin pentru Rădoi: “Un antrenor de valoare”

Răzvan Raț a analizat în exclusivitate pentru realitateasportiva.net partida României din această seară cu Austria, în Liga Națiunilor, de la ora 21:45.

Fostul fundaș stânga al naționalei a recunoscut că Austria este echipa care pleacă cu prima șansă, dar are încredere că “tricolorii” vor face o partidă bună.

“Teoretic sunt favoriți! Sunt favoriți datorită oamenilor care compun lotul, având în vedere că au 15 jucători din Bundesliga, dar eu sper ca România cel puțin să nu piardă cu Austria și să facă un joc bun”, a declarat Raț pentru realitateasportiva.net.

razvan-rat

Raț are încredere că Mirel Rădoi poate obține rezultate bune pe banca naționalei de seniori.

“E foarte devreme să vorbim, (n.r.- Mirel Rădoi) are foarte puțin timp să-și impună exact filozofia pe care el și-o dorește. E de văzut ce se va întâmpla mai departe, eu cred că el are potențial și e un antrenor de valoare, dar care nu e la potențialul lui maxim. Deocamdată el e la început, iar cu vremea va deveni mai bun decât este acum”, a spus Răzvan Raț.

mirel radoi debut 1024x768 1

Fostul internațional român a prefațat și barajul pentru Euro 2020 dintre România și Islanda.

“Am văzut meciurile din Nations League ale Islandei și nu ne va fi deloc ușor, dar eu cred că avem șanse reale”, a adăugat Răzvan Raț, pentru realitateasportiva.net.

romania imn

România întâlnește, pe 8 octombrie, Islanda, în semifinala barajului din Liga Națiunilor, partida contând pentru calificarea la turneul final al EURO 2020.

În cazul în care va trece de Islanda, România va juca în finala barajului, tot în deplasare, cu învingătoarea dintre Ungaria și Bulgaria.

CITEȘTE ȘI LIVE BLOG | Austria – România, de la 21:45, în Liga Națiunilor. Rădoi schimbă sistemul! ECHIPELE DE START