Leo Grozavu nu se dă dus de la Petrolul, deși rezultatele echipei sunt departe de așteptări. Antrenorul nu vrea să semneze rezilierea contractului decât dacă Petrolul se angajează să îi plătească salariul până la finalul contractului! 

Situația este explozivă la Petrolul. Rezultatele echipei sunt sub așteptări, iar suporterii au cerut, în mai multe rânduri, demisia lui Leo Grozavu.

Ultima înfrângere, 0-3, la Pitești, cu FC Argeș, a pus capac.

Șefii clubului s-au hotărât să rezilieze contractul, însă au avut o surpriză maximă. Leo Grozavu nu se dă dus oricum. Tehnicianul a venit cu pretenții imposibile la negocierile pentru o despărțire amiabilă.

Potrivit surselor realitateasportiva.net, Grozavu vrea toți banii din contractul scadent la finalul campionatului viitor. Salariul său este de aproximativ 5.000 de euro.

Cerințele sunt imposibil de îndeplinit, așa că lucrurile au devenit extrem de complicate la Ploiești!

Leo Grozavu a fost la antrenament, sâmbătă, deși este clară ruptura dintre el, pe de o parte, și conducere și cei mai mulți dintre jucători, pe de altă parte.

Fotbaliștii sunt și ei nemulțumiți deoarece antrenorul nu-și asumă niciodată măcar o mică parte din vina rezultatelor și că, tot timpul, dă vina pe ei. Asta în condițiile în care Grozavu schimbă mereu formula de joc și sistemul tactic.

Petrolul are șase victorii, trei înfrângeri și o remiză în campionat. Lupii au pierdut rușinos în fața celor de la Metaloglobus (0-1), au fost conduși cu 3-0 de U Cluj și au marcat abia în prelungiri și, etapa trecută, au avut scor de neprezentare cu FC Argeș.

Înfrângerea cea mai grea a venit însă în Cupa României. Petrolul a fost eliminată de la primul joc în actuala ediție, de FC Tunari, cu 2-1, deși unul dintre obiectivele echipei era accederea în etapele superioare ale competiției.