EXCLUSIV | Fanul special care îi ține pumnii lui Rădoi pentru un debut cu dreptul în preliminarii: “L-am cunoscut și ca fotbalist”

Mirel Rădoi împlinește astăzi 40 de ani, iar cadoul pe care cu siguranță și-l dorește selecționerul ar fi un start lansat în campania spre Mondial. 

Sergiu Costin este cu gândul alături de fostul fotbalist al roș-albaștrilor, pe care l-a avut ca adversar în meciurile din Liga 1.

“Rădoi este antrenorul preferat, l-am cunoscut și ca fotbalist și mi se pare că are o personalitate puternică, foarte potrivit mi se pare. Vârsta l-a format puțin ca maturizare. Ca jucător avea o personalitate puternică, era bătăios, intra cu capul în crampon, nu avea probleme.

Aici este mai calculat, s-a maturizat. El nu are niciun beneficiu, nu mai are nevoie nici de bani. Îi place fotbalul și asta mi-a plăcut foarte mult la el. Își găsește cuvintele, vorbește bine, știe clar ce vrea. Așa îl percep eu, poate presa îl vede altfel, am mare încredere în el”, a fost mesajul transmis de Sergiu Costin, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Radoi jucator

Rădoi are două dintre calitățile unui antrenor mare, în viziunea lui Sergiu.

“Jucătorii e greu să îi mai schimbi, acum să vedem dacă Mirel reuseste să găsească o soluție să îi facă să joace cum a jucat tineretul, care ne-a încântat. A avut rezultate mari, dar s-a observat unitatea de grup acolo. Din puncul meu de vedere aici se vede un antrenor mare, care să facă un grup unit dintr-o echipă.

Apoi să îi determini pe jucători să joace și pentru tine ca antrenor, asta este o mare calitate. Ar fi un mare câștig pentru că atunci jucătorul dă tot ce poate. Rădoi trebuie să îi determine să joace la potențialul lor maxim. Acolo trebuie să construiască, mi-ar plăcea să cred că se poate”, a mai transmis fostul căpitan al Oțelului. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Imagine apocaliptică a naționalei înaintea debutului în preliminarii: “Nici 10 antrenori nu pot face minuni”