EXCLUSIV | Rădoi, apărat de un fost coleg de la Steaua: “Nu putem da vina pe el pentru ultimele rezultate ale naționalei!”

Naționala României și-a aflat adversarele din preliminariile Campionatului Mondial din 2020. Prima reprezentativă se va lupta pentru un loc în Qatar cu Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein!

Prima reprezentativă a României știe numele echipelor cu care se vor bate pentru un loc la turneul final care va avea loc în Qatar. Selecționata condusă de Mirel Rădoi va da peste colosul Germania, dar și peste Islanda, echipa care a distrus visul “tricolorilor” de a participa la EURO 2020, turneu la care România va fi una dintre gazde.

Cu selecționerul Mirel Rădoi pe bancă, naționala României a ratat prezența la EURO 2020 și a prins în extremis a doua urmă valorică în vederea tragerii la sorți pentru preliminariile CM 2022. Cu toate acestea, fostul coleg al actualului tehnician de la cârma primei reprezentative, Erik Lincar (42 de ani), este de părere că Rădoi nu se face vinovat de ultimele rezultate.

erik-lincar-turris

Fostul internațional a vorbit în exclusivitate la Realitatea Sportivă și consideră că nu antrenorul este problema la naționala României, deoarece au mai fost și alții, iar rezultatele au fost aceleași. Ulterior, Lincar a mărturisit că selecția, dar și forma de moment a jucătorilor vor face diferența în grupa din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar.

“Tot timpul noi românii au făcut evaluări ale grupelor, ale adversarilor și ne-am considerat mereu favoriți la locul doi. Este o grupă deschisă oricărui rezultat și cel mai important este ca echipa noastră națională să adune puncte.

Citește și Dennis Man a plecat spre Italia! Imagini de la aeroport cu fostul star al celor de la FCSB

Eu îl știu pe Mirel încă din perioada în care a venit la Steaua, începutul anilor 2000. Este un tip vertical, serios, preocupat și mereu când am avut ocazia să mai vorbesc cu el mi-a lăsat impresia că îi place foarte mult ceea ce face. Nu putem să spunem că din cauza lui Rădoi am înregistrat ultimele rezultate slabe, pentru că am avut și alți selecționeri și rezultatele tot nu au fost cele scontate.

Până la urmă consider că ceea ce va conta și va face diferența în următoarele meciuri ale naționalei este selecția, dar și forma de moment a jucătorilor și modul cum aceștia vor reuși să se implice în jocuri pentru a-și îndeplini obiectivul!”, a declarat Erik Lincar, pentru Realitatea Sportivă.

Programul României din preliminariile Campionatului Mondial din 2022

  • 25 martie 2021- ROMÂNIA – Macedonia de Nord
  • 28 martie 2021- ROMÂNIA – Germania
  • 31 martie 2021- Armenia – ROMÂNIA
  • 2 septembrie 2021- Islanda – ROMÂNIA
  • 5 septembrie 2021- ROMÂNIA – Liechtenstein
  • 8 septembrie 2021- Macedonia de Nord – ROMÂNIA
  • 8 octombrie 2021- Germania – ROMÂNIA
  • 11 octombrie 2021- ROMÂNIA – Armenia
  • 1 noiembrie 2021- ROMÂNIA – Islanda
  • 14 noiembrie 2021- Liechtenstein – ROMÂNIA

Citește și NEWS ALERT | Ce lovitură a dat Mihai Rotaru! Laurențiu Reghecampf va fi noul antrenor al Craiovei