EXCLUSIV | Propunerea pe care o face Alexa pentru încheierea sezonului în Liga 2: „Cred că e soluția cea mai viabilă”

Dan Alexa a preluat frâiele la Rapid, însă nu a apucat să debuteze pe banca giuleștenilor pentru că fotbalul a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus.

Noul antrenor al alb-vișiniilor speră ca actualul sezon de Liga 2 să fie dus la bun sfârșit și propune și o soluție.

„Cred că soluția cea mai viabilă este cu play-off/play-out. Și pentru că mai sunt 14 meciuri și s-ar reduce la 7, normal ar fi să se înjumătățească punctele pentru că sunt meciuri mult mai puține.

Cred că asta ar fi cea mai bună variantă, cea mai corectă și nici nu ar avea nimeni ceva de spus, decât cineva care ar avea interes”, a spus Dan Alexa pentru realitateasportiva.net.

Căutăm împreună cea mai bună soluție pentru Liga a 2-a!

Astăzi, Liga a 2-a are exclusivitate la Realitatea Sportivă!Vom sta de vorbă cu Laszlo Balint, antrenorul liderului UTA Arad, Costel Enache, tehnicianul Petrolului Ploiești și Dan Alexa, antrenorul Rapidului!Lăsați-ne întrebările voastre în secțiunea de comentarii, iar cele mai bune le vom adresa în direct celor 3 antrenori!De asemenea, ne puteți contacta și la numărul 0736300854.

Publicată de Realitatea Sportiva pe Miercuri, 29 aprilie 2020

Rapid ocupă locul șase în clasamentul Ligii secunde. Echipa pregătită de Dan Alexa se află la 13 puncte în spatele liderului UTA Arad și la doar două puncte de ocupanta locului secund, CS Mioveni.

Citește și • EXCLUSIV | A refuzat o ofertă mai bună pentru a pregăti Petrolul. Fanii au fost cei care l-au convins: „Mi-au dat mare elan”