EXCLUSIV | Principala explicație pentru alegerile lui Dan Petrescu: “Are mereu nevoie de acest ingredient”

Dan Petrescu este asaltat de oferte într-o perioadă în care CFR Cluj se confruntă cu probleme de efectiv.  

Iar acestea l-au făcut pe antrenorul campioanei să răbufnească. Și să pună chiar problema unei eventuale plecări din Gruia.

“Nu ar surprinde o plecare de-a lui, până la urmă lui trebuie să îi dăm dreptate că a avut cele mai mari rezultate ca antrenor în România în ultimii ani și pe plan intern și pe plan internațional. Mai are și el momente când plânge, când mai miorlăie.

Dar nu poți să negi rezultatele și profesionalismul lui. Și îi dau dreptate că nu dorește să antreneze naționala. Acolo doar aduni jucătorii și lucrezi mai mult tactic. Iar asta se întâmplă odată la 2-3 luni, iar lui îi place să fie zi de zi în priză”, a fost reacția lui Claudiu Vaișcovici, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

dan petrescu dezamagit

Acesta știe care este principalul criteriu după care “Bursucul” își va alege viitoarea destinație.

“Eu cred că din punct de vedere material a primit o ofertă de nerefuzat din China pentru a salva echipa de retrogradare. S-a dus și în Rusia să promoveze din nou și nu a mai reușit. Se duce la echipe cu obiectiv, ori pentru câștigarea campionatului cum e la noi, ori dacă prinde echipe mici pe afară unde e o provocare la mijloc. 

Deocamdată nu a prins cluburi mari cum e cazul lui Olăroiu, să tragă la campionat. Eu nu cred că ar lua o echipă de mijlocul clasamentului din divizia secundă engleză, poate a avut oferte și le-a refuzat. Te duci acolo, ninge, plouă, tu doar îți iei contractul?”,  a încheiat Vaișcovici. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Protest inedit pentru o legendă dinamovistă: “Nu mă mai uit la Liga 1!”