EXCLUSIV | Primele concluzii ale unei legende dinamoviste după o lună pe banca noii sale formații: “Totul a decurs bine”

Claudiu Niculescu a fost prezentat oficial ca antrenor al Concordiei Chiajna la începutul acestui an. 

Fostul atacant din “Groapă” a rămas în eșalonul secund după ce ultima sa experiență fusese cea de pe banca celor de la CS Mioveni. În această iarnă, ilfovenii au rămas pentru a se pregăti la baza proprie.

“Am terminat cantonamentul, totul a decurs foarte bine, ma bucur că nu avem jucători accidentați să sperăm că va fi așa până la începutul sezonului. Am avut un meci amical cu Viitorul Constanța 2, am câștigat cu 3-0, a fost un test util. Ne pregătim, mai avem încă o săptămână până la începerea sezonului”, a detaliat Claudiu Niculescu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

niculescu chiajna

Antrenorul a dezvăluit și care sunt jucătorii veniți să întărească echipa în această perioadă de mercato.

“Noutăți sunt Gabi Deac și Bogdan Manole de la Rapid și au mai venit câțiva copii care se pregătesc cu noi și cărora le vom da șanse. Mai vedem ce putem să găsim, mai urmărim 1-2 jucători să vedem dacă îi vom putea aduce.

Să sperăm că ne vom putea îndeplini obiectivul pe care îl avem în această primăvară. Acela de a scoate echipa din acea zonă periculoasă a clasamenului și de a urca cât mai mult”, a completat Claudiu. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Reacția unui fost fotbalist al FCSB după eșecul în fața marii rivale: “Nu cred că se pune problema asta”