Petrolul a luat o decizie importantă după ce Veolia i-a cerut demisia lui Marius Stan!

Principalul finanţator al prahovenilor i-a cerut demisia actualului președinte din cauza faptului că și-a anunțat candidatura la primăria orașului Galați.

Prima schimbare luată de conducerea prahoveană îi vizează pe Cezar Lungu și Ștefan Bărboianu. Cei doi au fost excluși din lot și au fost obligați să se antreneze separat la Ploiești, în condiții improprii, întrucât nu au acceptat rezilierea contractelor.

Decizia i-a nemulțumit pe suporterii ploieșteni. Aceștia își doreau ca cei doi jucători să îmbrace în continuare tricoul formației prahovene.

Astfel, după ce Veolia i-a cerut demisia lui Marius Stan, conducerea Petrolului a luat o nouă decizie.

Octavian Grigore, vicepreședintele ”lupilor galbeni”, a confirmat informațiile realitateasportiva.net și a anunțat că Lungu și Bărboianu au fost reprimiți în lot.

”Pot să confirm că Lungu și Bărboianu au fost reprimiți în lot. Din ce știu eu, decizia ca unii dintre jucători să nu mai facă parte din lot a fost, într-adevar, a lui Marius Stan, dar după ce s-a consultat cu antrenorul Costel Enache.

Mai avem puțin și echipa pleacă în cantonament. Nu știu dacă vor mai fi schimbări până atunci” a declarat Octavian Grigore, în exclusivitate, pentru realitateasportiva.net.

Petrolul se pregăteşte până astăzi, 11 ianuarie, la Ploieşti, iar de mâine va începe primul cantonament din Antalya, pe care îl va încheia pe 24 ianuarie.

Cel de-al doilea stagiu din Turcia va avea loc între 2 şi 14 februarie.

Citește și EXCLUSIV | Scandal la Petrolul! Finanţatorul clubului i-a cerut demisia președintelui Marius Stan