UPDATE 18:20. Iuliu Mureșan dă asigurări că nu sunt probleme cu Baptista și spune că jucătorul a suferit un astm datorită faptului că s-a deplasat cu avionul în România.

„Nu am luat un jucător bolnav, vă spun sigur asta! Am informat Agenția Antidoping și este totul ok, poate juca după acest tratament.

Deja Baptista respiră normal, cred că sâmbătă va termina tratamentul cu cortizon. E vorba de un tratament de 10 zile. A luat acest astm după călătoria cu avionul. Nu e o boală cronică, nici vorbă de asta.

Sunt și alți jucători care evoluează cu astm și nu au probleme. E totul în regulă cu Baptista”, a spus Iuliu Mureșan, pentru realitateasportiva.net.


CFR a crezut că a dat o lovitură imensă prin transferul lui Julio Baptista, fost mare jucător la Real Madrid, Arsenal sau Roma.

Numai că jucătorul de 36 de ani are probleme mari de sănătare și suferă de astm bronșic, scrie Gazeta Sporturilor.

Baptista a semnat cu CFR înainte de a face vizita medicală, în ideea în care jucătorul adus în Gruia ca un veritabil star să poată fi trecut pe lista de Europa League.

Cu probleme mari de sănătate, Baptista nu a apucat să debuteze pentru CFR. De altfel, acesta nu a mai jucat vreun meci oficial de aproape doi ani.