Antrenorul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Mihai Teja, 39 de ani, a fost sancţionat ,miercuri, de către Comisia de disciplină a FRF cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 360 de lei, anunţă LPF.

Tehnicianul Mihai Teja a fost trimis în tribună de arbitrul George Găman în prelungirile meciului dintre Gaz Metan şi Concordia Chiajna (2-1), din prima etapă a Ligii I, după ce s-a bucurat alături de jucătorii săi la golul victoriei.

Contactat de realitateasportiva.net, Mihai Teja a oferit primele reacții cu privire la decizia luată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal:

”Nu știam de acest regulament. Dar, dacă așa scrie, că bucuria se pedepsește, ok… Nu am făcut nimic rău, nu m-am certat cu arbitrii, nu am făcut gesturi nelalocul lor. Nu cunoșteam faptul că trebuie să te bucuri decât în spațiul tehnic. Domnul arbitru Găman a venit la mine, mi-a zis că îi pare rău, dar nu are ce să facă, pentru că așa scrie la regulament.”, a declarat Mihai Teja pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV: Dunărea face valuri înaintea meciului cu campioana! Transfer important la Călărași!

Întrebat dacă există vreo cale de atac, de care să se folosească, antrenorul medieșenilor a răspuns: ”O să mă sfătuiesc și cu domnul președinte. Dacă se va putea face ceva, cu siguranță, o să acționăm. Mi-aș dori foarte mult, ca la următorul joc, să pot sta pe bancă.”, a concluzionat tehnicianul.

Tot miercuri, în alt caz, mijlocaşul Tudor Băluţă (FC Viitorul) a primit o etapă de suspendare şi va trebui să achite o penalitate sportivă de 740 de lei după cartonaşul roşu primit la meciul cu Dunărea Călăraşi (0-1).

foto:transilvaniareporter.ro