EXCLUSIV | Prima echipă care pune spectacolul înaintea rezultatelor: “Eu îmi asum această strategie”

Politehnica Iași a fost una dintre cele ofensive echipe ale acestui debut de sezon. După șase runde, moldovenii au al treilea atac al campionatului, după FCSB și Craiova.

Președintele grupării din Copou, Ciprian Paraschiv, spune că acest lucru nu e deloc întâmplător. Alegerea lui Daniel Pancu în calitate de antrenor al echipei la care s-a lansat în fotbalul mare este marele său pariu.

“Pentru clubul nostru este un nou început, eu ca și președinte îmi asum această strategie, în februarie atunci când am ajuns la Iași era o altă situație, am găsit deja un antrenor aici. 

Se construiește frumos la Iași, jucăm fotbal și acest lucru este foarte important pentru noi. Ne-am asumat că vrem altceva și sper că odată cu revenirea suporterilor pe stadioane ei să poată vedea un spectacol de calitate”, a declarat Ciprian Paraschiv, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă. 

pancu iasi

Un singur regret are oficialul ieșenilor. Eliminarea lui Mihalache de la Craiova poate duce la o suspendare menită să pună în pericol chiar cariera fotbalistului.

“Ovidiu a mai luat un singur cartonaș roșu în carieră pentru un fault în postură de ultim apărător. E un caracter frumos, în mod cert intervenția lui nu a fost una cu intenție, este o fază foarte nefericită.

Dacă va fi o suspendare foarte mare este posibil ca el să ia și decizia retragerii din fotbal. L-am văzut foarte afectat, intervenția lui poate avea trei încadrări diferite funcție de interpretarea comisiilor. Sper ca până la urmă să nu fie sancționat cu mai mult de 6 etape”, a mai spus președintele ieșenilor, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Avertisment pentru olteni chiar și după debutul perfect de campionat: “Șansele sunt la fel ca anul trecut”