RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Premieră în Liga 1 după mai bine de 30 de ani? “Nu se va ajunge până acolo”

Imaginea celor de la Astra a fost puternic șifonată după scandalul de dopaj în care au fost implicați trei fotbaliști aflați sub contract cu giurgiuvenii. 

Iar multă lume a vorbit inclusiv despre o posibilă excludere din Liga 1 a fostei campioane a României. Variantă în care președintele celor de la Concordia Chiajna, Cristian Tănase, nu pare dispus să creadă.

“UEFA și WADA recomandă luarea anumitor măsuri drastice, dar părerea mea e că nu se va ajunge până acolo. Nu cred că Astra are o vină atât de mare că jucătorii au fost acolo, dar nu cunosc detaliile din dosar.

Niciodată nu te duci din proprie inițiativă să faci așa ceva, nu ai voie ca jucător. E în regulamentul intern al oricărui club această prevedere. Fotbaliștii nu se pot duce la tratamente fără acordul clubului sau al staff-ului medical, pentru că altfel ar fi anarhie”, a explicat Cristian Tănase, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

fc olt

Dacă Astra ar fi exclusă din campionat, ar fi pentru prima oară după 31 de ani când Liga 1 s-ar confrunta cu o situație de acest gen. Atunci, Victoria București și FC Olt Scornicești au fost excluse din competiție imediat după Revoluia din decembrie 1989. Iar meciurile lor din partea a doua a sezonului 1989-1990 au fost câștigate de celelalte echipe la masa verde.

 CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Gigi Becali, felicitat pentru transferul lui Man: “De data asta i-a ieșit foarte bine”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare