Meciul Dinamo – FCSB programat duminică, de la ora 20.00, este cel mai așteptat duel al începului de an și ultima confruntare dintre cele două echipe din acest sezon, în campionat. 

Dinamo este într-un moment dificil. Câinii au ratat pentru a treia oară la rând playoff-ul, au probleme financiare și se află pe locul 9 în Liga I.

De partea cealaltă, FCSB a început rău anul. În afara victoriei din restanța cu Voluntari, roș-albaștrii au un singur punct în două etape și acela după o remiză surprinzătoare cu Academica Clinceni.

Valoarea lotului FCSB este, indiscutabil, superioară, însă Dinamo poate echilibra prin atitudine, crede Ioan Andone.

Cu siguranță, Dinamo poate câștiga acest meci. O partidă împotriva celor de la FCSB îi face pe jucători să fie determinați, să se mobilizeze, indiferent de alte probleme. Dar nu e numai asta. Dacă vă uitați în urmă, la utimele două meciuri, Dinamo n-a avut un joc rău. 

Au jucat bine cu Astra, dar și cu noi, chiar dacă au greșit destul de mult pe final. Se poate întâmpla orice la un derby, indiferent de locul ocupat în acest moment„, a spus Ioan Andone, pentru realitateasportiva.net.