EXCLUSIV | Ploieştiul spune adio Chindia! Vestea aşteptată de “lupii galbeni”

Chindia Târgovişte va mai juca un singur meci pe Stadionul “Ilie Oană”. Nou-promovată la finalul sezonului trecut, echipa din Târgovişte a fost înştiinţată că trebuie să îşi găsească un alt stadion.

Pe 18 septembrie, Chindia va juca ultimul meci la Ploieşti, cu Hermannstadt. Valeriu Răchită, consilierul pe probleme sportive al clubului CSM Ploieşti, cel care gestionează arena ploieşteană, i-a înştiinţat pe şefii clubului din Târgovişte că acela va fi ultimul meci pe care Chindia îl va juca la Ploieşti.

CSM Ploieşti a schimbat firma care se ocupă de lucrările de menţinere a gazonului de pe stadion, iar cheltuielile se ridică la aproape 18.000 de euro în ultima parte a anului (august – decembrie).

“Am decis să protejăm stadionul. Este un stadion făcut din banii ploieştenilor, din taxele ploieştenilor, dar aşteptăm cu braţele deschise şi echipele naţionale ale României” – a declarat Valeriu Răchită.

Petrolul va avea prioritate pe stadionul din Ploieşti, care aşteaptă şi următorul meci pe teren propriu al primei reprezentative.

Pe 14 octombrie, România va întâlni Austria în cel de-al patrulea meci din grupele Ligii Naţiunilor. “Te aştept la Ploieşti cu un gazon perfect!” – este promisiunea pe care Răchită i-a făcut-o selecţionerului Mirel Rădoi.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Petrolul testează un fundaș cu meciuri în LaLiga! A fost titular în amicalul cu Voluntari