RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | PLANURILE pe care la are DĂNCIULESCU după despărțirea de DINAMO

Ionel Dănciulescu își calculează cu atenție pașii după despărțirea de Dinamo!

Fostul mare atacant s-a consumat mult în ultima perioadă, iar Dănciulescu nu vrea să revină în fotbal în cel mai scurt timp.

Plecat de la Dinamo pe fondul neînțelegerilor cu șefii clubului, Dănciulescu nu vrea să accepte imediat oferta FRF, acolo unde e dorit pe postul de director sportiv. Ba chiar ar putea să refuze propunerea FRF!

Dănciulescu vrea să își ia o vacanță pentru a se liniști și nu e exclus să rămână în afara fenomenului până la finalul anului.

Rădoi, fostul rival de la Steaua, abia îl așteaptă

Mirel Rădoi își dorește să colaboreze cu Dănciulescu la FRF.

„În momentul în care eu am acceptat să fiu selecţioner, am zis că ar fi bine ca naţionala de tineret sau împreună cu echipa mare să aibă un director sportiv, care s-ar putea să fie chiar Danciu. Dar au fost mai multe nume pe care le-am pus, acum rămâne ca Federaţia să decidă dacă va veni şi cine va veni”, a spus Rădoi, la Telekom Sport.

„Eu cred că este un post care trebuie să fie ocupat, care să nu fie lăsat liber, ca să poată să continue munca pe care atât noi, cât şi naţionala mare are nevoie în relaţia cu cluburile, cu directorii sportivi… şi eu cred că ar fi benefică numirea unui fost fotbalist pe acea funcţie”, e convins fostul internațional român, acum selecționerul României U21.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare