EXCLUSIV | Pițurcă și Iordănescu, ‘demolați’! ”Ce mari antrenori au fost? Mai bine să tacă”

Declarațiile lui Mircea Lucescu despre performanțele Stelei în perioada comunistă au stârnit un val de reacții. Victor Pițurcă și Anghel Iordănescu l-au contrat dur pe ‘Il Luce’. În exclusivitate la emisiunea online ‘Realitatea Sportivă’, Dănuț Lupu s-a poziționat de partea lui Mircea Lucescu și a pus la îndoială calitățile de antrenor ale lui Pițurcă și Iordănescu.

Recent, Mircea Lucescu a spus că Dinamo era mai populară decât Steaua în anii ’90. În plus, fostul antrenor al ‘câinilor roșii’ a declarat că Steaua a beneficiat de ‘ajutorul’ mai multor echipe din campionatul intern.

Mircea Lucescu (74 de ani) a mai spus și că Steaua a întâlnit adversari accesibili în sezonul 1985-1986, când a câștigat Cupa Campionilor Europeni.

Mircea Lucescu

În replică, Victor Pițurcă a declarat că Mircea Lucescu este invidios și “îmbătrânește urât”, iar Anghel Iordănescu l-a catalogat drept “frustrat” și “lipsit de fair-play” pe Lucescu.

“Să nu se supere domnul Pițurcă și domnul Iordănescu pe mine, dar n-au niciun drept nici să pronunțe numele domnului Lucescu. Până în ’89-’90, și dacă ne trezeam la 3 dimineața îi băteam pe Steaua. Și până la urmă, ce mari antrenori au fost Pițurcă și Iordănescu? Ce performanțe a făcut Pițurcă? Nea Puiu la fel, mi-a fost antrenor la echipa națională și n-are niciun rost să vorbim despre ce antrenamente făcea și cum se făceau convocările.

Nu vreau să intru în conflict cu ei, dar le spun că e mai bine să tacă și să-și vadă de treaba lor. Într-un război cu Mircea Lucescu, nu cred că vor reuși să câștige vreodată”, a spus Dănuț Lupu la emisiunea online ‘Realitatea Sportivă’.

Comentăm împreună subiectul vânzării clubului Dinamo

⚠️ Realitatea Sportivă LIVE ⚠️➡️ Dezbatem împreună subiectul vânzării clubului Dinamo➡️Își dorește cu adevărat Negoiță să vândă sau are alte interese?➡️Intră în direct cu noi și spune-ne părerea ta. Tel. 0734223283📣 Ajută-ne cu un SHARE pe Facebook sau ABONEAZĂ-TE la canalul nostru de Youtube! 💯⚠️www.realitateasportiva.net ⚠️

Publicată de Realitatea Sportiva pe Miercuri, 20 mai 2020

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | Dănuț Lupu nu are încredere în suporterii lui Dinamo! ”Nu m-am înscris în DDB. Cred că sunt bani aruncați”

CITEȘTE ȘI -> VIDEO EXCLUSIV | Previziune sumbră pentru Dinamo! “Dacă se joacă, are șanse să retrogradeze”