Petrolul a ajuns pe podium, pe locul al treilea, în urma victoriei de marți, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Lupii au întors scorul de la 0-1 și s-au impus cu 3-1 pe stadionul Ilie Oană. În cazul în care Farul nu va învinge astăzi la Metaloglobus, ploieștenii vor rămâne pe poziția a treia.

Situația lupilor în clasament s-a îmbunătățit oricum. Petrolul este acum la numai două puncte de primul loc ocupat de CS Mioveni, la același număr de meciuri disputate (15). UTA, care are două meciuri mai puțin, se află pe locul secund.

Flashscore.ro

Victoria cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu a fost cea de-a patra la rând pe teren propriu. A cincea chiar, dacă s-ar fi pus la socoteală și cea anulată cu Daco-Getica, echipă care s-a retras.

Parcursul din ultima vreme este bun, însă se putea și mai bine, spune președintele Petrolului, Marius Stan.

Sunt rezultate bune, erau și mai bune dacă nu aveam acel egal de la Reșița. Acela a fost un meci care putea să facă uitate sincopele pe care le-am avut cu UTA, cu Rapidul, Clujul sau Snagov.

Mulțumiți suntem când vom fi pe primul loc.

Sperăm să legam și mai multe victorii, pentru ca, la finalul turului, să fim în obiectiv. Apoi, în pauza de iarnă, să procedăm la întărirea lotului, iar la finalul returului să fim promovați. Sunt meciuri multe de disputat, jucăm la interval de trei zile, le luăm pe fiecare în parte, pas cu pas. Ne așteaptă un meci dificil cu FC Argeș, pe care își doresc mult să-l câștigăm„, a spus Marius Stan pentru realitateasportiva.net.

Partida cu FC Argeș se va disputa în Trivale, sâmbătă, de la ora 19.30.