Dorinel Munteanu a preluat CSM Reșița chiar după meciul cu Petrolul, 1-1. Fostul mare internațional român a comentat lupta la promovare și vede echipa ploieșteană ca fiind una dintre favorite.

Pas cu pas, Petrolul a îndreptat parcursul din debutul sezonului. Chiar cu remizele de la Reșița și Pitești, echipa ploieșteană este pe podium, iar Dorinel Munteanu spune că „lupii” sunt printre favoriți în lupta pentru promovare.

Este greu de spus acum cine va promova. Eu cred că vor fi 5-6 echipe care vor lupta până la sfârșit. Turris a avut o perioadă foarte bună, iar acum nu mai are aceleași rezultate. Farul este o surpriză plăcută. Petrolul, în schimb, a reușit să urce și să ajungă pe podium. Petrolul și UTA sunt echipe puternice, dar lupta va fi strânsă până la sfârșit„, a declarat Dorinel Munteanu pentru realitateasportiva.net.

Cel mai selecționat jucător român, care are în palmares și un titlu de campion cu Oțelul, în mandatul de președinte al lui Marius Stan, este, în prezent, antrenor la CSM Reșița.

Obiectivul este salvarea de la retrogradare.

Suntem într-o situație grea, dar avem un proiect interesant pe termen mediu și lung. Avem parte de susținerea autorităților. Va fi greu, liga secundă este un campionat puternic. Cu câteva achiziții, cred că vom reuși„, a mai spus Dorinel Munteanu.