EXCLUSIV | Petrolul ar putea da lovitura anului! Un președinte care a câștigat campionatul poate veni la Ploiești!

Petrolul a anunțat schimbări importante la toate nivelurile, pentru obținerea promovării la finalul sezonului. Echipa ploieșteană l-ar vrea pe Marius Stan în funcția de președinte. 

Mădălin Mihalovici, factorul de decizie de la Petrolul, ar pregăti o adevărată lovitură în această iarnă. Nemulțumit de rezultatele echipei și de lotul format în vară, Mihailovici ar vrea să-l aducă pe Marius Stan, în funcția de președinte la club, susțin sursele realitateasportiva.net.

Marius Stan are un CV bogat în fotbal și este unul dintre puținii care se pot lăuda cu câștigarea unui titlu cu o echipă de provincie. Marius Stan a condus Oțelul Galați către singurul titlu din istoria echipei, în anul 2011.

marius stan petrolul

Petrolul ar miza pe marea dorință a lui Marius Stan de a reveni în fotbal. De altfel, fostul președinte al Oțelului Galați nu a ascuns intenția de a prelua o fuincție de conducere la o echipă. Cu o condiție, însă: proiectul să aibă ca obiectiv câștigarea campionatului.

“Nu am fost contactat de nimeni de la Petrolul, până în acest moment. Nu pot să ascund însă faptul că am o mare dorință de a reveni în fotbal. Am făcut o greșeală mergând în administrație și am fost asimiliat cu zona politică (n.r. – Marius Stan a fost primar al orașului Galați). Nu mi-a plăcut politica. Fotbalul a fost viața mea și recunosc faptul că îmi doresc mult să revin. Aș vrea să fac parte dintr-un proiect care  să ducă la câștigarea titlului cu o echipă din provincie”, ne-a declarat Marius Stan.

Mădălin Mihailovici tocmai l-a demis pe Octavian Grigore din funcția de antrenor interimar al Petrolului.

Șeful echipei ploieștene a anunțat măsuri drastice în pauza de iarnă, sugerând că vor fi schimbări inclusiv în conducerea echipei.