RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | “Performanțele” de suflet pentru un tânăr antrenor român: “Cu asta mă pot mândri”

Adrian Iencsi nu a apucat să antreneze vreo echipă de Liga 1, însă prin mâna sa au trecut câteva dintre talentele care au impresionat apoi la nivelul primei divizii. 

Florin Tănase, Bogdan Țîru sau Octavian Popescu sunt doar câteva exemple.

“Ca antrenor nu am avut foarte multe realizări. Am reușit să promovez cu Voluntari din Liga 3 în Liga 2, dar cel mai important ca antrenor a fost că am încurajat foarte mulți tineri să joace la cel mai înalt nivel.

I-am promovat de la nivel de juniori și au reușit să joace chiar și în Liga 1. Sper din tot sufletul să mai am astfel de reușite pentru ca îmi place meseria asta foarte mult”, a declarat Adrian Iencsi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

iencsi adrian

Iencsi admite că în România concurența este din ce în ce mai mare în privința angajării antrenorilor.

E și o luptă foarte dificilă, nu este ușor să fii antrenor în România. Sunt echipe puține, sunt foarte mulți antrenori pricepuți, cu rezultate foarte bune. Și mereu trebuie să fii la curent cu noutățile, mereu trebuie să fii pregătit.

Trebuie să ai și puțin noroc apoi și de niște conducători cu care să te completezi foarte bine, să îți înțeleagă ideile să îți lase libertatea de a lucra. Îmi doresc să am măcar rezultatele din cariera de jucător, deocamdată tot ce fac fac cu plăcere, dar nu știm ce ne rezervă viitorul”, a încheiat Iencsi. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Un fost internațional a mărturisit sincer: „Sunt cele mai frumoase amintiri ale carierei mele”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare