EXCLUSIV | Pașii greșiți ai candidatelor la titlu, sub lupa unui fost internațional: “Nu există o favorită certă!”

În ultimele două etape, CFR Cluj, FCSB și Craiova și-au pus piedică singure în bătălia pentru supremație din Liga 1. 

Din cele șase partide disputate de acestea doar Craiova a reușit să se impună o dată, în fața lui Dinamo. Clujenii au obținut doar un singur punct acasă, împotriva codașei Voluntari, în timp ce FCSB a pierdut ambele jocuri, fără să marcheze. În acest moment, clujenii și roș-albaștrii sunt la egalitate în fruntea clasamentului. Echipa lui Toni Petrea este lider grație golaverajului.

“CFR e o echipa cu jucători experimentați care au câștigat campionate, știu să trateze meciurile importante cum a fost anul trecut la Craiova. Au câștigat titlul cu experiența anilor din spate în care au mai triumfat. Și CFR a pierdut la Botoșani pe un teren greu.

Așa cum s-a întâmplat să piardă puncte și FCSB la Pitești. Pe undeva există o compensație, dar eu cred că șansele sunt egale la titlu. În orice moment ori una, ori alta e capabilă să se distanțeze și să câștige campionatul, nu este una dintre ele favorită certă”, a fost opinia lui Dorel Mutică, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

ouzounidis craiova

Craiova este la 4 puncte în spatele primelor două clasate, diferență care ar scădea la 2 lungimi după înjumătățire. În seoznul trecut, după ce l-au adus pe Bergodi pe bancă, oltenii recuperaseră o diferență de 4 puncte față de CFR Cluj. Acum, de numele lui Ouzounidis se leagă toată speranțele suflării alb-albastre.

“Nu știm exact cum vor reacționa jucătorii la schimbarea de antrenor, vine în timpul campionatului, cu altă filosofie și cu alt stil de joc, este discutabil. Nu știm ce sistem de joc vrea să implementeze.

În ultimele etape adversarele lor au clacat, iar distanța nu mai este mare, se înjumătățesc și punctele. Se joacă, totul este posibil, campionatul se dispută în 3, CFR, Craiova, FCSB, celelalte nu cred că se vor putea bate pentru acest obiectiv”, a încheiat Mutică. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Concluzie alarmantă pentru Toni Petrea după seria de eșecuri: “Nu este o coincidență”