RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | O legendă dinamovistă, reverență în fața fanilor: ”Cât suflet au pus!”

O legendă a ”câinilor” face reverență în fața fanilor dinamoviști!

Suporterii, prin intermediul programului ”Doar Dinamo București”, fac eforturi uriașe pentru ca echipa lor de suflet să rămână în Liga 1: au plătit un salariu fotbaliștilor, au oferit prime și s-au înțeles cu mai mulți jucători importanți să rămână în Ștefan cel Mare.

Costel Orac (61 ani), legendă dinamovistă, are doar cuvinte de laudă pentru fanii ”câinilor”. Fostul atacant al roș-albilor este impresionat de mobilizarea suporterilor dinamoviști din ultimii ani și speră ca Dinamo să fie salvată în scurt timp.

”Contează ceea ce face minunata noastră galerie de ani de zile. Clubul nu ar mai exista dacă fanii nu se implicau. Nu mă refer numai acum, că au cumpărat acțiuni. Acum 4-5 situația era grea, iar ei au rămas alături de club. Pe Arena Națională ce spectacole au făcut și cât suflet au pus!

Și pe vremea noastră erau tribunele arhipline. Ei au rămas fideli clubului. Mi-am pus sperațe în ei. Nu cred că doar ei vor susține acest club dacă ținem cont de salarii. Ei au fost supărați pe mine când am spus asta.

Sunt alături de ei, alte posibiltăți de a îi ajuta nu am. Când am fost chemat în legătură cu stadionul am răspuns prezent. Eu și colegii mei vom fi în continuare alături de club. Sperăm să apară o soluție miraculoasă.” a declarat Costel Orac pentru realitateasportiva.net.

Citește și EXCLUSIV | Speranța moare ultima! Motivul adevărat pentru care jucătorii acceptă să rămână la Dinamo

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare