RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | O legendă dinamovistă, mesaj pentru Guvern: ”Nu investești, nu ai rezultate!”

Legenda dinamovistă Costel Orac (62 ani) este de părere că Guvernul României trebuie să investească mai mult în sport.

Naționala lui Rădoi este în Grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022, iar adversarele ”tricolorilor” sunt următoarele: Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

Întrebat despre șansele de calificare ale României, legenda dinamovistă Costel Orac a explicat de ce șansele pentru țara noastră sunt din ce în ce mai mici, atât în această campanie de calificare, dar și în următoarele.

”Ca suporter, mi-aș dori, dar lucrurile sunt din ce în ce mai dificile pentru fotbalul românesc. Aici mă refer la campionate europene, mondiale. Îmi e teamă că vom mai tânji mulți ani după calificări.

Problema este la jucători. E o problemă mai veche. În centrele de formare nu s-a mai investit. Când nu o faci, nu sădești nimic, lucrurile se înrăutățesc. Nu mai avem jucători precum Hagi. Înainte aveam rezultate și în cupele europene.

Dacă n-a investit nimeni, am ajuns în situația actuală. Ne punem speranțe în tineri și în ceea ce a produs Hagi. Dacă Guvernul va da niște legi care să susțină sportul, vom obține rezultate.” a declarat Costel Orac pentru realitateasportiva.net.

Programul complet al naţionalei (luna martie) din preliminariile Campionatului Mondial din 2022:

  • 25 martie 2021 (ora 21:45): România – Macedonia de Nord, Germania – Islanda, Liechtenstein – Armenia
  • 28 martie 2021: Armenia – Islanda (ora 19:00), România – Germania (ora 21:45), Macedonia de Nord – Liechtenstein (ora 21:45)
  • 31 martie 2021: Armenia – România (ora 19:00), Germania – Macedonia de Nord (ora 21:45), Liechtenstein – Islanda (ora 21:45)

Citește și EXCLUSIV | Dumitru Dragomir e convins: ”Vai de mine! Va pleca pe bani mulți!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare