EXCLUSIV | O legendă a lui Dinamo pariază pe noul proiect al câinilor: “Ei doi reprezintă garanția succesului”

dinamo

Fostul mare atacant al dinamoviștilor, Claudiu Niculescu, a vorbit în exclusivitate pentru realitateasportiva.net, despre schimbările care au avut loc în Ștefan cel Mare în ultima perioadă.

Antrenor la CS Mioveni, Claugol se așteaptă ca Dinamo să fie din nou o forță a campionatului după infuzia spaniolă.

Proiectul început de noii acționari a lui Dinamo arată foarte bine din afară, au fost adusi jucători foarte valoroși, jucători care personal mie mi-au plăcut în meciurile pe care le-am văzut, de când au venit acești jucători”, a declarat Claudiu Niculescu în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

claudiu niculescu11

Fostul golgheter al roș-albilor consideră că prezența a doi oameni la echipă reprezintă o dovadă a intențiilor noilor investitori.

“Reîntoarcerea lui Cosmin Contra plus cooptarea în stafful adminstrativ a lui Cornel Dinu, asta ar trebuie să fie garanția succesului. Mai departe rămâne de văzut ce se va întâmpla.

Lucrurile arată foarte bine în acest moment, iar Dinamo cred că are puterea de a se califica în playoff în acest sezon”, a mai spus Claudiu Niculescu în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă. 

CITEȘTE ȘI –>> LIVE BLOG | Duel românesc pe zgura pariziană! Halep vs Begu, în turul doi la Roland Garros, după ora 16:00