RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | O legendă a giuleștenilor speră într-o minune, în ceasul al 12-lea: “Trebuie să fie încrezători”

Rapidul a ratat complet startul de an 2021 și astfel și-a compromis în bună măsură șansele de a ajunge în play-off-ul Ligii 2. 

Giuleștenii au obținut doar 2 puncte din 4 meciuri și mai au două partide la dispoziția pentru a nu rata obiectivul.

“E un campionat foarte echilibrat sunt foarte multe echipe care îți pot crea probleme. La Rapid sunt aspirații foarte mari, suporterii și conducătorii își doresc ca echipa să reușească. Dar nu este atât de ușor, până la urmă campionatul se joacă.

Se pot întâmpla foarte multe în acest final de sezon regulat. Cred că Rapidul va fi în play-off, iar acolo va fi cu totul altceva. Important e ca echipa să fie încrezătoare și să crească de la meci la meci, să aibă evoluții foarte bune și încununtate cu rezultate pozitive, cu victorii”, a fost mesajul trimis de Adrian Iencsi, în exclusivitate prin intermediul realitateasportiva.net. 

grig

Iencsi a fost antrenorul Rapidului în acest start de sezon. Nicolae Grigore i-a urmat după interimatul scurt al lui Mihai Iosif. Fostul fundaș din Grant avea încredere în capabilitățile lui “Grig”, înaintea seriei negre care l-a determinat pe tânărul tehnician să renunțe.

“Nu mă așteptam să fie ales antrenor, m-am bucurat pentru el. Este un fost coleg de-al meu, un băiat tânăr foarte preocupat pentru meseria pe care o practică. E la început de drum, va reuși pentru că îl cunosc și știu cum se implică. La cum lucrează mă așteptam să aibă rezultate bune la Rapid”, a mai evidențiat Iencsi. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Sfat prețios pentru Octavian Popescu de la antrenorul care l-a promovat în fotbalul mare: „Să fie atent la acest capitol”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare